mandag 14. juni 2021
Nyheter

Les Mer

Jevn vekst for HelseMail

Dobbelt så mange nye kunder som i 2017 og over 390.000 sendte HelseMail, det er fasit for 2018.

Les Mer

Gjør det enkelt

I denne videoen får du en demonstrasjon av hvordan du enkelt, raskt og ikke minst lovlig, kan sende dokumenter som inneholder sensitiv helseinformasjon via HelseMail.

Les Mer

Velkommen til HelseMail brukerforum 2018

CSAM Arcid AS inviterer herved alle våre kunder til HelseMail brukerforum. Brukerforum er en svært viktig arena for å holde deg faglig oppdatert og bygge kunnskap om HelseMail. I tillegg er tilbakemeldingene fra tidligere år at relasjonsbyggingen, det å treffe andre brukere og diskutere muligheter og arbeidsflyt er svært nyttig.

Les Mer

Hovedverktøy for koordinering

Mange tusen forsikringspasienter får rask behandling ved Volvat. De fleste av deres journalopplysninger kommer inn via HelseMail.

Les Mer

Sikkerhet først hos Oslofjordklinikken

Kun ett universitetssykehus her til lands opererer flere nakkepasienter enn Oslofjordklinikken. I løpet av sine 10 år i drift har klinikken opparbeidet seg enorm database vedrørende dagkirurgi av nakke.

Les Mer

Først i Skandinavia med PacsOnWeb

CSAM Arcid AS har inngått avtale med Dobco Medical Systems i Belgia, om å forhandle applikasjonen PACSonWEB i Skandinavia. Applikasjonen lagrer røntgenbilder i «skyen» slik at både fastleger, spesialister og andre som trenger tilgang får se bildene ved å logge seg inn via nett. Dette gjelder også pasientene.

Les Mer

SiRaTo med skrivetjeneste

Siv-Randi og Toni Rydningen har lang erfaring fra skrivetjeneste, og starter nå Sirato Journal Xpress for å ta på seg transkripsjonsoppdrag fra ulike avtalespesialister i helsetjenesten. Et nøkkelverktøy for det nye firmaet er HelseMail fra CSAM Arcid.

Les Mer

Første norske privatsykehus som opererer kreft

I mars 2018 åpnet Colosseum Manns første private sykehus i Oslo. Sykehuset er det første privatsykehuset i Norge som opererer kreft, og som gjør det ved hjelp av robotteknologi. Et annet viktig verktøy for sykehuset er HelseMail.

Les Mer

En million sendte HelseMail

I går passerte HelseMail en stor milepæl. Totalt er det nå sendt 1.000.000 HelseMail. Og alle er kommet trygt fram til mottaker!

Les Mer

HelseMail – forberedt for GDPR

HelseMail versjon 2.0 er på vei ut til kundene.